У Харківській області до 2022 року зробили понад два мільйони щеплень від коронавірусу

На Харківщині продовжується вакцинація

На Харківщині медики продовжують вакцинувати місцеве населення. За 31 грудня зробили 4528 щеплень. Відповідну статистику надрукували на сайті Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України.

Загалом у регіоні на 1 січня 2022 року зробили 2 000 173 щеплення: 1 069 989 – перша доза, а 930 005 – друга. Крім цього, 162 особи отримали додаткову дозу.

Контекст :

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки. Відповідний пост він опублікував у своєму Facebook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом із ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

⬤ Раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у харківському парку Горького з'явилася дивовижна новорічна локація. У цьому місці були встановлені різні фігури, які асоціюються із зимою та Новим роком. Фотографії були опубліковані у мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися