Захворюваність на COVID-19 різко зросла: статистика в Харківській області на 4 січня

За останню добу від коронавірусної інфекції померло десять людей

За останню добу в Харківській області кількість випадків захворювання на COVID-19 збільшилася практичні вдвічі. Діагноз підтвердили у 141 людини, що на 69 більше, ніж на день раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За словами джерела, 122 хворих є мешканцями Харківського району. З них 111 проживають у Харкові. У Богодухівському районі області за добу виявили 8 випадків захворювання. У Куп'янському районі захворіли чотири особи. Ще троє хворих є мешканцями Чугуївського району. У Лозовському та Ізюмському районі загалом чотири особи захворіли за добу.

Загалом за добу 167 хворих одужали. Від наслідків коронавірусного захворювання померло 10 людей. До слова, днем раніше одужали 311 хворих, а померли – 9.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що всього по області на сьогодні зареєстровано 243 650 лабораторно підтверджених випадків СOVID-19, з них 231 352 хворих одужали, 6 391 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що лікар із Харкова Андрій Волянський вважає, що у 2022 році замість трагічних цифр по смертях, які фіксувалися у 2021 році, спостерігатиметься компенсація. Кількість смертей має суттєво скоротитися. Іншими словами, поточний рік буде не таким трагічним, як минулий. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові десяткам людей довелося мерзнути на вулиці через суворі правила вакцинації. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися