У Києві несподівано закрився популярний медичний центр від харківського лікаря

Андрій Волянський закрив свій медичний центр Your family

У Києві 20 січня закрився відомий медичний центр "Your family" на Харківському шосе, 11. Про це розповів головний ідеолог проєкту завідувача лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський.

"Після 3-х років зусиль доводиться визнати - я не зміг. Проєкт закритий. Але персоніфікована вакцинація необхідна у Києві. Співпрацюю з медичними центрами AirDoc, FXmed, Divere у Києві, Веста в Ірпені", - написав лікар.

5qTMuj6sN7_pRH80wTOQCx_Nv.jpg

Коронавірус у Харкові:

У Харківській області на 20 січня коронавірус виявили у 931 мешканця. За добу від COVID-19 померло 16 людей. В області COVID-19 діагностували вже 251 750 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6516 хворих. Одужало від коронавірусу 234 466 людей. Наразі під наглядом медиків перебуває 10768 пацієнтів.

Лікар із Харкова Андрій Волянський вважає, що у 2022 році замість трагічних цифр по смертях, які фіксувалися у 2021 році, спостерігатиметься компенсація. Кількість смертей має суттєво скоротитися. Іншими словами, поточний рік буде не таким трагічним, як минулий.

Нагадаємо, відомі волонтери, музиканти та промисловці Харківської області знялися у відеороликах, які підготувало МОЗ спільно з Червоним Хрестом. Раніше з'явилося звернення від волонтерки Наталії Попової. Дівчина заявила, що вона вакцинувалася, і закликала людей наслідувати її приклад.

Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, аби вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися