У Харкові "Посольство боже" краде квартири у місцевих жителів - куди звертатися

У релігійній організації обіцяють величезні прибутки під заставу квартир

У Харкові діє релігійна організація, яка змушує людей брати кредити під заставу квартир, потім, люди опиняються на вулиці без житла. Про це повідомила нардеп Вікторія Кінзбурська на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, від дій учасників організації "Посольство благословенного царства божого для всіх народів",  загально відомої як просто "Посольство боже", багато мешканців Харківської області та інших регіонів України залишилися без житла.

Відомо, що учасники закладали свої квартири в обмін на щомісячні відсотки, щоправда, фінансова установа, яка діяла на базі релігійної організації, жодних відсотків не надавала, а квартири банки забрали за борги.

Вона повідомила, що наразі ведеться вивчення матеріалів потерпілих з різних куточків України

"Будемо працювати над тим, аби силою закону винні були притягнуті до відповідальності, а потерпілі не були покинуть напризволяще", - пише Вікторія Кінзбурська.

За словами нардепки, кожен, хто постраждав від дій цієї організації може звернутися по допомогу до офіційної приймальні в Харківському обласному медичному коледжі.

Для довідки: "Посольство боже" було засноване у 1994 році Санджеєм Аделаджою. За часи свого існування організацію багато разів викривали у махінаціях з нерухомістю. Найпоширенішою схемою є оформлення учасниками кредитів у банках під заставу нерухомості з подальшею передачею отриманих коштів "пастору", який обіцяє вкласти їх у великий спільний бізнес, що принесе величезні прибутки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові освятили приватну загальноосвітню школу TOP QUALITY School. Заклад освятив клірик Харківської єпархії ієрей Іоанн Сушняк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися