Як з вересня навчатимуться школярі у Харкові

Форма навчання безпосередньо залежить від військової обстановки у місті

З нового навчального року харківські школярі навчатимуться дистанційно, якщо військова ситуація не зміниться. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

Як зазначив мер міста Ігор Терехов, поки не може навіть йтися про офлайн-навчання, оскільки це величезний ризик для життя та здоров'я дітей.

"Я ніколи не піду на те, щоб ризикувати життям дітей та запровадити офлайн-навчання. Буде навчання онлайн. До цього готується викладацький склад. Вчимо дітей так доти, поки військова обстановка не зміниться", — сказав Терехов.

Також міський голова наголосив, що з початку війни, яку РФ розв'язала проти України, у Харкові було зруйновано вже 110 шкіл.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. Внаслідок цього було зруйновано будівлю вищого навчального закладу, а 40-річний сторож навчального закладу загинув на місці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися