Терехов розповів, як з вересня навчатимуться діти у Харкові

Навчальний процес у режимі офлайн навіть не розглядається

З вересня поточного року навчання дітей у школах проводитиметься в режимі онлайн. Про це міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив в ефірі цілодобового телемарафону.

За словами Терехова, виходять із тієї ситуації, в якій зараз знаходиться Харків, про офлайн навчання не може бути мови, оскільки це небезпечно для життя дітей.

"Цілком точно хочу сказати, що те, що стосується наших шкіл, дитячих садків, то сьогодні військова обстановка не дозволяє нам офлайн займатися нашим дітям. На жаль, це так. Тому те, що стосується початку навчального року, всі наші школи працюватимуть в режимі онлайн. Сьогодні всі викладачі, усі вчителі готуються до нового навчального року. Готуються також і наші дітки. Але навчальний рік буде лише в режимі онлайн", - сказав Терехов.

У харківських школах та дитячих садках, як зазначив мер, облаштують бомбосховища.

"Те, що стосується упорядкування підвальних приміщень, бомбосховищ у школах, дитячих садках, таку роботу ми, звичайно, проводимо. Але, на жаль, військова ситуація сьогодні не дозволить 1 вересня нашим діткам піти до школи. Тому працюватимемо, виходячи з військової обстановки, яка сьогодні є, в режимі онлайн", - додав Терехов.

Нагадаємо, що з початку війни у Харкові різною мірою зруйновано близько 110 шкіл.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. Внаслідок цього було зруйновано будівлю вищого навчального закладу, а 40-річний сторож навчального закладу загинув на місці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися