“Війни виграють шкільні вчителі та сучасна зброя”: привітання Ігоря Терехова до Дня працівників освіти

Мер Харкова Ігор Терехов відзначив роботу кожного педагога в умовах війни

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до освітян з нагоди свята - Дня працівників освіти. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення Харківської міської ради. 

У своєму зверненні очільник міста нагадав вислів Отто фон Бісмарка "Війни виграють шкільні вчителі та сучасна зброя". Він зазначив, що усвідомив усю глибину слів самее зараз завдяки педагогам. 

Ігор Терехов відмітив рішучість педагогів: “Коли почалася війна, ви без роздумів обрали для себе кожен свій фронт”. Хтось, за його словами, готував їжу військовим, волонтерам та жителям міста. Інші - розвантажували та розносили нужденним гуманітарні набори. Хтось допомагав розчищати території шкіл від завалів, висаджував квіти. А дехто змінив учительську указку на автомат і зараз захищає нашу країну.

“Який би предмет ви не викладали, ви наповнюєте почуття та розуми нашого майбутнього – наших дітей. Ви вчите любити наш дивовижний Харків, у якому вони народилися. Ви прищеплюєте почуття гордості за прапор, який гордо розвивається над незламною Україною. Ви формуєте нові покоління особистостей – сміливих, безкорисливих, готових будь-якої миті прийти на допомогу та відстояти своє право на незалежність”, - наголосив очільник Харкова.

Він запевнив, що після перемоги спільними зусиллями будуть відбудовані зруйновані школи. І вони будуть кращими за ті, які постраждали від рук агресора. А вчителі, нарешті, знову зможуть займатися улюбленою справою. 

“Дорогі вчителі, дякую за вашу незамінну працю! І ще раз зі святом! З Днем Учителя!!!”, - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові напередодні Дня працівників освіти в районах Харкова відбулися урочисті заходи для вчителів.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися