У Харкові живе лідер: подробиці

Четверо учнів Андрія Самойлова отримали 200 балів ЗНО, ще 15 його вихованців - не менше 180 балів

Учитель біології Харківської гімназії № 47 Андрій Самойлов переміг у Всеукраїнському конкурсі “Учитель року – 2022”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті освіти розповіли, що за результатами міського конкурсу “Учитель року – 2022” Андрій Самойлов став кращим у номінації “Біологія”. Конкурс проводили в лютому напередодні війни. Андрій Самойлов, як переможець обласного етапу, представляв Харків на Всеукраїнському конкурсі. 

picture

У Департаменті розповіли про головні досягнення  Андрія Самойлова. Він  відмінник освіти України, має інноваційне мислення та викладає в гімназії 12 років. Його учні показують гарні результати. Минуло року четверо його учнів отримали 200 балів ЗНО, ще 15 його учнів - не менше 180 балів.  

Зараз Андрій Михайлович та команда Харківської гімназії №47 знаходяться у США.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деокупованих громадах, де навчання школярів призупинили через повномасштабне вторгнення Росії, планують відновити онлайн-заняття.

Обласна та влада на місцях працюють над відновленням постачання електроенергії та інтернету у звільнених населених пунктах, а також кадровим забезпеченням навчальних закладів. Ці питання обговорили під час апаратної наради під керівництвом очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Очільник області розповів, що питання кадрового забезпечення навчальних закладів обговорювали з керівництва Міністерства освіти та науки України. Тоді було вирішено залучати до проведення онлайн-навчань на звільнених територіях Харківщини викладачів та студентів закладів вищої освіти.

Для організації онлайн-навчання в громадах Куп’янщини залучать близько 46 викладачів різних дисциплін: це математика, географія, Харківщинознавство, історія України. Буде представлений весь спектр дисциплін, який викладається у сучасній школі.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися