У яких громадах Харківщини учням видають планшети (ФОТО)

Міжнародні партнери всебічно підтримують освітню галузь в регіоні, а особливо на деокупованих територіях

Учням з деокупованих територій Харківщини та шкіл Харкова передали планшети. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Учням Харківської області передали 1360 планшетів від Республіки Корея. Гаджети необхідні для налагодження та підтримання дистанційного навчання. Планшети отримали учні Малоданилівського, Роганського, Русько-Тишківського, Елітнянського, Малороганського, Кутузівського та Вільхівського ліцеїв Харківського району.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів учням, що планшети, які вони отримали - це результат довготривалих перемовин та співпраці з міжнародними партнерами. “В усіх дітей повинна бути можливість отримувати якісну освіту. Дякуємо всім, хто підтримує освітній процес. Завдяки ЗСУ ми також маємо цю можливість", - додав Олег Синєгубов.

Також планшети передали Зеленогайській спецшколі та Харківській спецшколі імені В.Г. Короленка.

У Харківській ОВА наголосили, що міжнародні партнери всебічно підтримують освітню галузь в регіоні, а особливо на звільнених територіях. Також у ХОВА нагадали, що освітяни області отримали понад 5000 ноутбуків на початку листопада минулого року, а в січні 2023 – 5895 хромбуків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 18 січня, у Харкові учням зруйнованої школи №134 вручили планшети. Перші 10 iPadів отримали учні, які перемогли в олімпіадах і турнірах, а також ті, хто успішно склав екзамен на рівень володіння німецькою мовою Шпрахдиплом В2-С1. Також у Балаклії учні отримали сучасні планшети для навчальних цілей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися