У Харкові провели виставку: винахідники отримали подарунки (ФОТО)

Харків'яни в ході заходу взяли участь у майстер-класах

У підземному переході ст. м. “Майдан Конституції” відбулася виставка робототехніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що експозиція була присвячена всесвітньому Дню робототехніки. На виставці представили 20 робіт. Відвідувачі заходу голосували за найкращу модель та найкреативнішого винахідника. За підсумками голосування перше місце посів вихованець школи робототехніки Inventor Ярослав Теляшенко. Друге та третє місце вибороли вихованці школи робототехніки Volt Владислава Заїка та Віталій Великоденний відповідно.

Директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Власенко вручив переможцям грамоти та цінні подарунки.

Також харків'яни в ході заходу взяли участь у майстер-класах з шахів, шашок, гри го, у конкурсах, пізнавальних вікторинах і спробували самі сконструювати роботів з конструкторів Лего.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту розпочало серію відкритих тренувань для дітей і дорослих Kharkiv Sport City. Заняття спортом провели на території підземного паркінгу ТРЦ “Нікольський”. У суботу, 28 січня, тренування провели популярні харківські фітнес-тренери Марина Собко та Аліна Саніна. Також на учасників чекав сюрприз - розіграш подарунків від управління.

Також у Харкові стартував проєкт “Енциклопедія спорту”. В управлінні розповіли, що захід відбудеться онлайн. Його мета - популяризувати різні види спорту, заняття фізкультурою та здоровий спосіб життя.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися