У Харківській області видаватимуть ноутбуки: хто отримає гаджети

Ноутбуки розподілять між діючими загальноосвітніми закладами громади

Освітянам Борівської громади передали додаткову партію ноутбуків для роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Департамент науки й освіти Харківської обласної військової адміністрації передав 28 ноутбуків для вчителів Борівської громади, які забезпечують освітній процес і навчають дітей дистанційно.

У селищній раді нагадали, що у листопаді 2022 року освітяни Борівської громади  отримали 101 ноутбук від компанії Google та фонду ЮНЕСКО. “Тієї кількості виявилось недостатньо для забезпечення потреб навчальних закладів Борівщини, тож було зроблено дозамовлення, яке наразі й реалізовано”, - зазначили у сільській раді. 

Ноутбуки розподілять між діючими загальноосвітніми закладами громади.

А днями віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зустрілися із дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, та їхніми опікунами. Посадовці передали 20 дітям ноутбуки для навчання в дистанційному режимі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у лютому освітянам вручили 56 сертифікатів на отримання сучасних девайсів. Всього передали 1314 ноутбуків. У першу чергу ноутбуки передали педагогам в заклади освіти, які найбільше постраждали внаслідок російської агресії.

Освітяни Вовчанської громади отримали 65 ноутбуків, Липецької – 60. Заклади освіти Куп'янського району отримали 43 девайси, Циркунівській громаді передали 33 ноутбуки, Роганській – 25. Також 20 ноутбуків отримала постраждала від ворожих обстрілів Дергачівська громада.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися