У Харкові проводять особливі тренінги: що відомо

Наступний тренінг для батьків планують провести 21 квітня

У Харкові Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту розпочав серію тренінгів для батьків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Днями відбулося заняття на тему: “На шляху до взаємодії. Дистанційне навчання сьогодення”. Дитячий психолог Вероніка Амрахова розповіла батькам, як дистанційне навчання впливає на формування дитини, як мотивувати дитину до виконання домашніх обов’язків тощо. Впродовж тренінгу батьки виконували різні завдання, аби краще пізнати себе та власну мотивацію.

За словами директора Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександра Власенка, дистанційне навчання - актуальна тема для розмови. За його словами, сьогодні кожен з членів родини потребує допомоги та професійної підтримки. 

Наступний тренінг для батьків планують провести 21 квітня. Тема заняття - “Адаптація дітей до реалій сьогодення”. Захід відбудеться за попередньою реєстрацією. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” провели відкрите тренування з баскетболу. Майстер-клас провели тренери БК PUSH TEAM. Найактивнішим учасникам вручили призи від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Грамотами департаменту відзначили тренерів баскетбольного клуба Світлану Полянську, Андрія Тихонова, Віталія Грубніка, а також адміністратора клубу Єгора Попова та менеджера проєктів Олену Лисак. Почесні відзнаки отримали за сприяння розвитку спорту в Харкові.

У міській раді зазначили, що всеукраїнський баскетбольний клуб PUSH TEAM у своєму штаті нараховує 57 тренерів і понад 1200 вихованців у Харкові, Києві, Кременчуці та Кропивницькому.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися