Стало відомо, в яких громадах Харківщини планують відновили навчання офлайн

Наступного навчального року очікують збільшення кількості школярів у Харківській області на 10-12%

У Харківській області готуються до наступного навчального року - ймовірно у деяких громадах навчання проходитиме офлайн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Директор Департаменту науки та освіти ХОВА Олексій Литвинов зазначив, що одним із найважливіших напрямів цієї роботи є облаштування у навчальних закладах повноцінних укриттів відповідно до актуальних державних будівельних норм.

За його словами, з огляду на безпекову ситуацію, розглядається можливість відвідування учнями уроків у форматі офлайн. “Найперспективнішими у цьому напрямку є Лозівський, Красноградський райони та частина Богодухівського району”, – зазначив Олексій Литвинов.

Представник ХОВА також повідомив, що збільшується кількість дітей, які повертаються до Харкова і майже всіх громад області, за виключенням прикордонних територій. “Якщо минулого року у нас було на 1 вересня майже 240 тисяч школярів всіх категорій, то, сподіваємося, що цього року їх буде на 10-12% більше. Але все-таки цифри будемо мати на початку вересня”, - сказав Олексій Литвинов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у 25 громадах області та в місті Харків навчальний рік завершиться 2 червня, у 22 громадах – 30 травня. Школярі 7 громад Куп’янського району закінчать навчання 30 червня. Директор Департаменту науки та освіти ХОВА Олексій Литвинов, аналізуючи досвід минулих років, зазначив, що цей навчальний рік Харківщина завершує у набагато кращих умовах, ніж 2022-й.

Детальніше про особливості завершення навчального року 2022-23 років читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися