Ще одна громада на Харківщині відмовилася від офлайн-навчання

Рішення про формат навчання у громаді можуть переглянути

У Безлюдівській селищній раді  відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС. На засіданні розглядали питання про підготовку закладів освіти до нового 2023-2024 навчального року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Безлюдівської селищної ради. 

“З урахуванням доповідей та за результатами обговорення, було прийнято рішення про початок освітнього процесу 2023-2024 навчального року в онлайн форматі до відповідного перегляду даного рішення та від безпекової ситуації в регіоні”, - повідомили у раді.

До роботи комісії долучилося керівництво громади, співробітники Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області, Харківського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області, керівники структурних підрозділів селищної ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському метрополітені готують комфортні класи для навчання дітей у комбінованому режимі

У класах облаштують системи рекуперації повітря, освітлення, туалетні кімнати. Школярів до станцій метро підвозитиме спеціальний автобус. До того ж учнів безплатно годуватимуть. Ігор Терехов розповів, що проводить зустрічі з батьками учнів і, за його словами, є запит на навчання офлайн та онлайн. Він зазначив, що влада повинна зробити так, щоб усі побажання були виконані. 

За словами мера Харкова Ігоря Терехова, найбезпечніше місце - це метрополітен. Діти навчатимуться в метро три-чотири рази на тиждень, позмінно та почергово.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися