Стало відомо, що зміниться у шкільній програмі з 1 вересня

Просвітні матеріали зможуть убезпечити дітей від ризиків, зберегти їхнє життя та здоров’я

Для школярів частиною освітнього процесу стане мінна безпека. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) напередодні нового навчального року спільно з Міністерством освіти та науки України розробляють практикум з мінної безпеки. 

В ЮНІСЕФ-Україна розповіли, що для вчителів уже доступний посібник, а також презентації для уроків з мінної безпеки. Вони розроблені ЮНІСЕФ спільно з партнерами й адаптовані для початкової та середньої школи.

Також доступні інтерактивні матеріали. Зокрема: 

  • онлайн-уроки для молодших і старших школярів; 

  • поради психологів; 

  • загадки для дошкільнят; 

  • мультфільми й відео для учнів молодшої та середньої школи.

“Просвітні матеріали зможуть убезпечити дітей від ризиків, зберегти їхнє життя та здоров’я”, - переконані у відомстві. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у зв’язку з можливістю відкриття на території Харківської області закладів освіти в офлайн-форматі у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області розповіли про правила формування цін на продукти. Відповідно до розпорядження Харківської обласної державної адміністрації  від 25.08.2010 №469  “Про граничні торговельні надбавки (націнки) на продукцію громадського харчування, що реалізуються в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах” (зі змінами) встановлені граничні розміри торговельної надбавки.

Детальніше про ціноутворення у навчальних закладах читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/minre_ua/3967
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися