У Харкові повідомили про підготовку "класів" у метро

Міський голова Харкова Ігор Терехов наголосив на вчасному вирішенні цього питання

У Харкові триває процес підготовки навчальних класів у харківському метрополітені. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов після  щотижневої розширеної наради з керівниками усіх профільних структур міста.

"Процес облаштування "класів" у метрополітені триває. Комунальники працюють на обʼєктах цілодобово. Питання організації підвезення дітей та їх харчування вирішені", - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про формат навчання харківських школярів і студентів в новому навчальному році. Наразі до старту освітнього процесу 1 вересня готуються 1 603 заклади освіти області, в яких навчатимуться більше 330 тисяч здобувачів освіти. Зокрема, це 703 заклади дошкільної освіти, де навчається близько 50 тисяч дітей, 664 заклади загальної середньої освіти, де навчатимуться близько 220 тисяч дітей, а також заклади позашкільної, вищої фахової, передвищої та професійної освіти, розповів Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин". За словами начальника ОВА, заклади освіти можуть проводити офлайн навчання за умови наявності в закладі захисних споруд, що відповідають вимогам безпеки. Наразі 5 закладів вищої освіти та 12 закладів професійної освіти планують розпочати навчання у змішаному форматі. Втім, наступного навчального року явно переважатиме формат дистанційного навчання. Але, незважаючи на це, усі учні Харківщини буть отримувати знання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення чотирьох медзакладів у Харкові. У Харкові буде відновлено дві поліклініки, лікарня та пологовий будинок. Про це після щотижневої розширеної наради з керівниками усіх профільних структур міста повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов. "Узгодили відновлення міського пологового будинку №1 з благодійниками. Ще три лікарні, а саме філію міської дитячої поліклініки №23, дитячу клінічну лікарню №19 та міську поліклініку №10 почали відбудовувати самостійно", - зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися