На Харківщині створили п'ять нових унікальних класів

Класи безпеки створені за підтримки ДСНС та UNICEF

На території Харківщини активно впроваджується ініціатива створення Класів безпеки для дітей. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Головна мета - навчити малечу правилам безпеки та допомогти їм реагувати на різні ситуації. Ці Класи допоможуть молодому поколінню засвоїти необхідні знання та навички, що допоможуть їм уникнути небезпеки.  І 20 вересня їх відкрилось відразу п'ять. 

Створення Класів безпеки - це результат співпраці рятувальників і представників управління освіти, які прагнуть зробити навколишній світ кращим і безпечнішим. Завдяки партнерству з UNICEF Ukraine, ці безпечні простори заповнені корисним методичним матеріалом і стають більш доступними для дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відкриття інноваційної дитячої кімнати в Харківському районі. У селі Безруки Дергачівської громади Харківської області на базі укриття місцевого ліцею відкрили третю інноваційну дитячу кімнату. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка. За словами Вячеслава Задоренка, у цьому безпечному просторі проходитимуть тренінги та позаосвітні заходи, спрямовані на розвиток дітей. "На території нашої Дергачівської громади, а саме у Безруківському старостинському окрузі відбулось таке значуще дійство. За підтримки нашої військової адміністрації та благодійників "CodeIT for life" для дітей відкрита група "Безпечний простір". У підвальному приміщення був зроблений капітальний ремонт за допомоги благодійної організації. Насичена ця кімната різними ігровими майданчиками, сучасними спортивними інвентарями, також є де подивитися мультфільми, кіно, поспілкуватися, отримати навчання від вчителів, реабілітацію психологічну пройти, та багато іншого", – сказав начальник Дергачівської МВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися