Представництво Каразінського університету можуть відкрити за кордоном

Йдеться про відкриття представництва Каразінського університету в Республіці Узбекистан.

20 вересня адміністрація Каразінського університету на чолі з ректоркою Тетяною Кагановською та проректором з науково-педагогічної роботи Заріфом Назировим у межах робочого візиту до Ташкенту відвідала Міністерство вищої освіти, науки та інновацій Республіки Узбекистан. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Під час зустрічі обговорювали зміцнення інтеграції освіти, науки та виробництва, комерціалізацію нових розробок і розвиток раціоналізаторської діяльності.

Також заплановане подальше співробітництво за кількома напрямами. Зокрема, йдеться про відкриття представництва Каразінського університету в Республіці Узбекистан та спільні наукові розробки.

Учасники зустрічі окреслили напрями подальшої роботи в межах співробітництва з Інститутом ядерної фізики Академії наук Республіки Узбекистан.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові серед біла дня чоловіки виносили пакунки з підприємства (ФОТО)

20 вересня вдень патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці П'ятихатській. Заявник повідомив поліцейським, що невідомі чоловіки щось виносять у пакунках з території підприємства, яке наразі зачинене. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні оглянули прилеглу територію. Неподалік місця виклику поліцейські виявили схожого за описом громадянина з об'ємним пакунком. Також невдовзі інспектори виявили і другого громадянина, який при появі поліцейських викинув пакунок у кущі та намагався втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Що було у згортках – читайте за посиланням.

У незламному Харкові готуються до Балу хризантем (ФОТО)

Фельдман Екопарк, зруйнований окупантами майже вщент, відновлюється. Триває підготовка до Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Через шлях руйнувань, бойових дій, евакуації, повернення, розмінування та поступового відновлення – Екопарк збирається влаштувати важливу подію – Бал хризантем. Це частка того мирного та квітучого Харкову, яка об’єднує усіх – працівників Екопарку, а також постійних та нових відвідувачів.

Коли відбудеться Бал хризантем – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися