Для харківських випускників проведуть безкоштовні вебінари

Метою вебінарів, організованих одним з харківських університетів, стане підготовка учнів до НМТ

Учні випускних класів шкіл міста Харкова мають змогу взяти участь у безкоштовних вебінарах, які допоможуть у підготовці до національного мультипредметного тесту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця запрошує на вебінари з української мови, історії України, математики, фізики та англійської мови, які відбудуться з 2 по 13 жовтня. Викладачі вишу розкажуть про теми та питання, які будуть на тестуванні, дадуть поради щодо коректного виконання завдань. Усі охочі також матимуть змогу пройти пробний НМТ.

Для участі у вебінарах необхідно заповнити анкету за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про очні заняття в одному з харківських університетів. У медуніверситеті Харкова організували змішане навчання. Практичні заняття проводять у симуляційному центрі в одному з корпусів — у цокольному поверсі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію "Суспільне. Новини". Частина студентів перебувають в аудиторіях, інші одночасно слухають викладачів по відеозв'язку. Серед тих, хто вийшов на навчання в університет, студентки шостого курсу. "Студенти загалом навчаються онлайн, але є розклад симуляційних практичних занять, і ми, викладачі, почергово приходимо сюди з тими групами, у яких є заняття. Акушерство і гінекологія — це така дисципліна, яку, на жаль, ми не можемо вивчити онлайн або дистанційно. Тому що жінки народжують офлайн, у житті, і їм потрібно надати допомогу", — говорить доцентка кафедри акушерства та гінекології Ірина Качайло. Кожна група на 6 курсі займається в аудиторії три дні на тиждень, зазначає доцентка кафедри акушерства та гінекології.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися