У Харкові проведуть пробне НМТ: умови реєстрації

На кожен предмет буде відведено 60 хвилин

На базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця пройде пробне національне мультипредметне тестування для школярів старших класів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Тестування проведуть 22-29 жовтня. У виші пояснили, що тестування пройде з трьох обов’язкових предметів та одного на вибір, а саме:

  • українська мова,

  • історія України,

  • математика,

  • фізика,

  • англійська мова. 

На кожен предмет буде відведено 60 хвилин, після чого результати оцінять та надішлють на пошту. 

Для участі необхідно обов’язково зареєструватися за посиланням, щоб отримати доступ до електронної системи.

“Цього року Український центр оцінювання якості освіти не проводитиме пробний НМТ. Тож ХНЕУ - один з небагатьох вишів, який надає можливість проходження пробного тестування. Це максимально дієвий та об’єктивний спосіб зрозуміти рівень знань школярів та ухвалити рішення щодо додаткової підготовки з того чи іншого предмету”, - зазначили в університеті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що патрульні на Харківщині провели цікаву патріотичну зустріч з дітьми. 

Інспектори відділу зв'язків із громадськістю провели заняття з патріотичного виховання у дитячому Артцентрі. Поліцейські розповіли малечі про державні символи: герб, прапор та разом з дітьми заспівали гімн. Заняття пройшло в дружній інтерактивній формі, де найактивніші діти відповідали на питання шкільних офіцерів, а також ставити питання поліцейським.

Детальніше про заняття для дітей читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися