Як оплачують роботу вчителів у метрошколі Харкова

Місто з вдячністю ставиться до вчителів

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про роботу метрошколи та зарплати вчителів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інтерв'ю очільника міста порталу “Новини. LIVE”.  

За словами очільника міста, у метрошколі можуть навчатися діти як із комунальних, так і з приватних навчальних закладів Харкова.

За словами Ігоря Терехова, найбільше хочуть навчатися в метрошколі учні 1-3 класів. При цьому, за словами мера міста, усі витрати, пов'язані з навчанням у метро, зараз фінансуються коштом міського бюджету. Голова міськради зазначив, що Харків завжди був потужним освітнім центром, і міська влада робитиме все, щоб так було й надалі.

Також мер наголосив, що місто з вдячністю ставиться до вчителів, які, попри складні воєнні умови, продовжують навчати дітей на найвищому рівні.

“Сьогодні ми виплачуємо заробітну плату освітянам у повному обсязі. Крім того, ті, хто працює в метрошколі, отримують премії. І надалі, за нашими розрахунками, ми зможемо платити так же, як і в попередні роки”, - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у більшості шкіл Харківської області осінні канікули розпочнуться 23 жовтня. 

У Департаменті науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації зазначили, що переважна більшість загальноосвітніх навчальних закладів області ухвалили рішення розпочати осінні канікули з 23 жовтня. На тиждень пізніше - з 30 жовтня - канікули планують розпочати у Валківській, Ізюмській, Сахновщинській, Наталинській, Куп’янській, Лозівській, Височанській, Слобожанській, Малинівській, а також частинах Роганської, Печенізької, Зміївської, Дергачівської, Вільхуватської та Золочівської громадах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися