Що відбувалося в харківському метро (ФОТО)

На деяких станціях Харківського метрополітену почав працювати метросадочок

На станціях Харківського метрополітену працює метрошкола також на вихідних працював метросадочок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради

У метрошколі для учнів старших класів Основ'янського району провели інтерактивні практичні заняття “Чарівний світ фармації” від Національного фармацевтичного  університету. Діти поринули у науковий світ та взяли участь у різних тематичних заходах.

А 6 та 7 січня відбулися перші пробні заняття метросадку Харкова, пише “Суспільне. Харків”. На станціях метрополітену “Університет”, “Академіка Павлова” та “Перемога” навчалися 411 дошкільнят з усіх районів міста. 

“Охочих готуватися до школи у метросадку, не менше, ніж 600 — це 20% усіх дітей, що перебувають у Харкові й планують вперше йти до школи у вересні”, - розповіла директорка міського департаменту освіти Ольга Деменко. 

Також буде змінено формат роботи для вихователів. “Окремим трудовим договором оформимо. Наприклад, у вихователя будуть вихідні у п'ятницю й суботу, а в неділю він працюватиме. Або в суботу ви працюєте, а в неділю і в понеділок у вас вихідні”, - пояснила директорка. 

За її словами, заяви від батьків щодо навчання дітей ще приймають. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харкові та області погіршуються погодні умови, тож видання повідомляє, як знайти пункти незламності за необхідності.  Станом на 29 грудня начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що в області розгорнули 928 пунктів незламності, з яких функціонує 903.

Як дізнатися адресу найближчого пункту незламності, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися