Харківським рекордсменів по ЗНО влаштували урочистий прийом і нагородили грошима

У мерії подякували учнів за їх досягнення і внесок в імідж Харківської області

У Харківській міськраді провели урочистий прийом на честь рекордсменів по здачі ЗНО. Всі талановиті випускники отримали сертифікати на отримання грошового призу. Про деталі події розповіли у пресслужбі установи.

Тридцять три випускника з Харкова є тими учнями, які набрали по максимальних 200 балів за випробування на ЗНО. Троє з цих випускників отримали такі високі бали навіть не по одному предмету, а відразу за двома.

У міськраді з цієї нагоди влаштували урочистий прийом, щоб віддати належне випускникам, похвалити їх, вручити нагороди й подякувати за їх внесок у розвиток та імідж Харківської області.

За словами секретаря міськради, варто порівняти результати цих учнів з середніми результатами по країні. Так, 30% учасників ЗНО взагалі не здали тест з математики, тобто не набрали прохідного мінімуму. У той же час 10 харківських рекордсменів, здаючи той же тест, здали його на максимум - 200 балів. Це свідчить тільки про одне: у Харкові проживають першокласні математики.

"У світі, де практично все вирішується натисканням кнопки в телефоні, вони володіють найбільш актуальними знаннями і навичками", - зазначає виконуючий обов'язки міського голови.

Випускників запросили до міської ради з батьками і вчителями і вручили їм цінні нагороди та відзнаки. Сім'ї талановитих юних харків'ян також отримали подяки від міського голови Харкова.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в школах почалася кампанія з оформлення "Картки харків'янина". Вчителі пояснили батькам, що вони повинні заповнити анкети на восьми аркушах і надати необхідні дані про себе і своїх дітей. Від "Картки" можна відмовитися, написавши заяву.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися