У Харківському центрі зайнятості назвали п'ять найактуальніших вакансій

Кого шукають роботодавці Харківської області

На початку поточного місяця кількість актуальних пропозицій працевлаштування у базі даних вакансій Харківської обласної служби зайнятості становила 3500. Більшість вакансій припадає на робітничі професії – 53% (1,8 тис. вакансій). Потреба у спеціалістах і службовців становить 35% (1,2 тис. вакансій). Про це повідомляється у Харківському обласному центрі зайнятості.

За даними джерела, на сьогодні у Харківській області не вистачає робітників машинобудівного та металообробного напрямів, а також лікарів, фармацевтів, вчителів, вихователів, кваліфікованих інженерно-технічних кадрів.

ТОП-5 найактуальніших вакансій у Харківській області виглядає так:

• фармацевт;

• бухгалтер;

• продавець продовольчих товарів;

• кухар;

• водій.

Крім того, у Центрі зайнятості наголошується, що професіоналам, кваліфікованим робітникам з інструментом, робітникам з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою технологічного обладнання та машин роботодавці готові платити понад 15 тис. грн.

Читайте також:

У Держстаті розповіли, якою була середня зарплата у Харківській області наприкінці 2021 року. Також повідомлялося, якою була заборгованість із виплати заробітної плати співробітникам у Харківській області станом на 1 січня 2022 року.

У Харківській області шахраї під виглядом служби доставки обманювали людей. Як виявилося, організатори злочинної групи перебували у в'язниці та звідти проводили незаконні дії.

Міський голова Харкова розповів, чи варто харків'янам очікувати на підвищення тарифів на проїзд у метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися