Робота в Харківській області: у яких сферах діяльності підвищилася зарплата

Середня заробітна плата зросла за останній рік на 10%

Кількість роботодавців, які надавали вакансії у службу зайнятості, зменшилася вдвічі та становила 4,2 тис. Порівняно зі серпнем минулого року, попит на робочу силу скоротився вп'ятеро. Про це повідомили у Харківському обласному центрі зайнятості.

За інформацією джерела, у загальній кількості актуальних вакансій у країні вакансії Харківщини становлять 5% проти 9%, які були торік. Конкуренція на вакансію в середньому в області зросла з 3 до 19 осіб на місце.

Зазначається, що середня заробітна плата у заявлених вакансіях зросла на 10% порівняно із серпнем минулого року та на кінець серпня поточного року склала 9 106 грн.

Зарплата за цей період зросла у всіх сферах економіки області, крім будівництва, угод із нерухомим майном, фінансової та страхової діяльності. Найбільший розмір заробітної плати пропонується в галузі постачання електроенергії – у середньому 13 тис. грн.

До речі, на кінець серпня 2022 року в Харківській області кількість офіційно зареєстрованих безробітних залишила 20,7 тисячі осіб. Це рівень минулого року.

Нагадаємо, що раніше у Харківській обласній військовій адміністрації опублікували ТОП-10 вакансій тижня у Харкові. На першому місці вакансія головного бухгалтера із зарплатою у розмірі 26 000 гривень.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Джерело: https://kha.dcz.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися