Підприємцям Харкова частково компенсують відсотки за кредитами: подробиці

Підприємці можуть розраховувати на часткову компенсацію на рівні 50% від суми відсотків

У Харкові в умовах воєнного стану продовжили реалізацію програми підтримки підприємців. Їм продовжать виплати часткової компенсації відсотків за кредитами для розвитку бізнесу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, що кожен підприємець міста може розраховувати на компенсацію відсотків за кредитом, який був отриманий у банківській структурі. За більш детальною інформацією у міськраді радять звертатися до банків-партнерів: АТ “Ощадбанк”, ВАТ “Банк Восток” та АТ “Комерційний індустріальний банк”.

Програма діє з минулого року - 14 липня 2021 року на сесії Харківської міської ради затвердили Порядок часткової компенсації з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами. Компенсація розповсюджується на позики, які надають банки на реалізацію бізнес-проєктів суб’єктів малого та середнього підприємництва.

Часткову компенсацію можна отримати на відсотки за кредитом, який був оформлений у національній валюті, до трьох років, на бізнес-проєкти, обсяг яких не перевищує 750 тис. грн.

Часткову компенсацію надають у розмірі 50% від суми відсотків, які сплатив позичальник за звітний місяць за кредитним договором, укладеним з банком-партнером.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні, 26 жовтня, розпочинається прийом заяв на отримання компенсації тим мешканцям Харкова, що прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб. Заяви приймають У ЦНАП міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися