У Харкові на клумбу та фонтан витратять понад 400 тис. грн: що планують купити

У Харкові планують купити накриття для клумби та фонтану

СКП “Харківзеленбуд” уклало два договори з ТОВ “Харків Мультіпрінт” на загальну суму в 408 тис. грн. Документами передбачено придбання накриття для клумби та фонтану. Про це пише Харківський антикорупційний центр з посиланням на інформацію системи публічних закупівель “ProZorro”, повідомляють "Коментарі. Харків".

Купол-накриття для фонтану коштував місту 175 тис. грн, а навіс на клумбу у 232 тис. грн. Директором фірми підрядника зазначений Антон Кривченков, а засновницею вказана Катерина Кочерова.

В антикорупційному центрі розповіли, що у 2020 році компідприємство “Харківзеленбуд” мало намір придбати навіс для зберігання фонтану з декоративними елементами за 1,37 млн грн. Навіс відомий у місті як “фонтан з мавпами”. На торги прийшла компанія, яка готова була виконати роботу за 800 тис. грн, і виграла торги, то замовник відмовився від закупівлі нібито через скорочення видатків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині Мереф’янська міська рада повідомила про проведення торгів на закупівлю технічної солі. Очікувана вартість 540 тисяч гривень. При цьому ціна однієї тонни може сягнути 18 тис. гривень.

Міська рада планує закупити 30 тис. тонн технічної солі (помел №3) з доставкою. У Харкові підприємство “Шляхрембуд” уклало угоду з ТОВ “Укрхімстандарт” на постачання технічної солі. Вартість послуги становила понад 44 млн грн. А ціна однієї тонни солі склала 14799 грн.

У Харківському антикорупційному центрі розглянули та порівняли вартість технічної солі в інших постачальників. Так ДП “Харківський облавтодор” за результатами торгів придбало сіль вартістю 8140 гривень за тонну.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися