Скільки безробітних зареєстровано в Харківській області

Серед зареєстрованих безробітних лідирують жінки

Протягом січня-листопада 2022 року послуги Харківської обласної служби зайнятості отримували 52447 безробітних. За сприяння служби протягом вказаного періоду було працевлаштовано 14055 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. 

Станом на 1 грудня послуги служби отримували 16937 безробітних. Серед зареєстрованих безробітних станом на 1 грудня лідирують жінки - їхня кількість 64,4%. 45,6% безробітних станом на 1 грудня мали вищу освіту.

Також у службі повідомили, що протягом січня-листопада поточного року:

  • 17470 вакансій надано службі

  • 2018 осіб взяли участь у тимчасових та оплачуваних громадських роботах за сприяння служби

  • 4315 внутрішньо переміщених осіб отримували послуги служби

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, як змінився бізнес у Харкові під час війни та як довелося пристосовуватися до нових реалій.

З перших днів повномасштабної російської агресії підприємства торгівлі, аптеки, автозаправні станції продовжували свою роботу. Проте значна кількість харківських ресторанів перетворилася на волонтерські кухні. Там щодня готували тисячі порцій їжі для військових ЗСУ, територіальної оборони, лікарів. Також годували містян, які жили у бомбосховищах, метро, та всіх, хто цього потребував. За 10 місяців російської військової агресії частково або повністю було зруйновано близько половини ринків та торговельних майданчиків Харкова. Однак попри війну відкриваються нові об’єкти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися