У Харкові проводять навчання за професією для працевлаштування

Зарахування до групи – за результатами співбесіди.

Технічна школа КП "Харківський метрополітен" проводить набір на навчання за професією "Машиніст електропоїзда". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, курс навчання складає 6 місяців. При успішному закінченні теоретичного курсу (здачі іспитів) гарантоване працевлаштування. Зарахування до групи проводиться за результатами співбесіди.

Заявку можна подати:

- на електронну пошту: [email protected];

- за тел: 730-31-70; 730-31-69; (067) 574-14-73 (дзвінки приймаються з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 16:00);

- на офіційній сторінці підприємства у "Facebook": fb.com/metro.kh

З вимогами до кандидатів та іншими деталями для подання заявки можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Від Google та ЮНЕСКО надійшла допомога на Харківщину: хто отримає

Спільну ініціативу "Ноутбук кожному вчителю" започаткували Мінцифри, МОН та Google за підтримки ЮНЕСКО, у межах якої в регіони України протягом минулого року надійшли 50 тисяч нових хромбуків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У Харківську область у межах цього проєкту спрямували 5 895 хромбуків. На початку листопада 2022 року в навчальні заклади вже передали 5 186 ноутбуків. Ще понад 700 хромбуків мають доставити найближчим часом.

Першочергово комп’ютерну техніку надали в навчальні заклади на деокупованих територіях. Зокрема, допомогу спрямували в кожну громаду Куп’янського та Ізюмського районів.

Також хромбуками забезпечили громади, які значно постраждали від російської агресії. Серед яких, наприклад, 7 громад Чугуївського та 8 громад Харківського районів. До того ж ноутбуки спрямували в Золочівську, Богодухівську та Лозівську громади. Частину хромбуків передали в харківські заклади професійної (професійно-технічної) освіти та в заклади фахової передвищої освіти.    

Окрім цього, в межах ініціативи вчителі отримали можливість безоплатно користуватися деякими функціями Workspace for Education. Це набір інструментів для онлайн-комунікації між учнями і вчителями, які дають змогу організувати дистанційне навчання і зробити його продуктивнішим. Зокрема, проводити онлайн-уроки, публікувати й перевіряти домашні завдання тощо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися