У Харкові визначили місця, де працюватимуть засуджені

Безплатні громадські роботи проводитимуться на 25 підприємствах, установах і організаціях міста Харкова

У Харкові затвердили перелік об’єктів, на яких у 2023 році будуть проведені громадські роботи засудженими та особами, яких притягнуто до адміністративної відповідальності. Також визначені види безплатних суспільно корисних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Відповідне рішення ухвалили 8 лютого на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

У Департаменті соціальної політики розповіли, що безоплатні громадські роботи проводитимуться на 25 підприємствах, установах і організаціях міста Харкова. Серед основних напрямів роботи з: 

  • благоустрою міста,

  • прибирання та облаштування скверів, парків, вулиць міста,

  • проведення ремонтних робіт на дитячих майданчиках, у лікарнях, інших установах і організаціях тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що українцям розповіли про телеграм-канали та сайти з вакансіями у різних сферах діяльності. Ця добірка допоможе знайти роботу як в Україні, так і за її межами – для тих, хто був змушений тимчасово покинути країну. Серед пошукових телеграм-каналів та сайтів, які рекомендує Мінреігтеграції, наступні:  

“Крезюме Вакансії” - телеграм-канал з вакансіями у креативних індустріях. Варто розглянути журналістам, комунікаційникам, дизайнерам, SMM-никам, ілюстраторам та представникам інших творчих професій.

Workado - на каналі можуть знайти роботу ті, хто шукає дистанційний формат. Здебільшого тут зібрано вакансії у сферах IT та digital.

JOB for Ukrainians - ресурс для пошуку вакансій в Україні та за кордоном. Кожна вакансія супроводжується набором хештегів: локація, сфера діяльності та допомога, яку готовий надати потенційний працедавець.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися