У Харківській області шукають понад сто спеціалістів на вакантні посади

Кандидати можуть надіслати документи на участь у конкурсі до 24 березня 2023 року

На Харківщині розпочато конкурс на 25 посад середнього складу та 82 посади молодшого складу поліції до підрозділів ГУНП в Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Кандидати можуть надіслати документи на участь у конкурсі до 24 березня 2023 року.

З умовами конкурсу та вступною кампанією бажаючі можуть ознайомитися за посиланням.

Щоб дізнатися перелік вакантних посад, на які оголошено конкурс можна тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській обласній службі зайнятості розповіли про необхідність та методи пошуку роботи для ВПО. У службі зазначили, що наявність роботи є важливим фактором для інтеграції на новому місці проживання внутрішньо переміщених осіб. Тому служба намагається надавати ВПО підтримку, якісні соціальні послуги, сприяти оперативному працевлаштуванню.  На обліку в службі зайнятості Харківської області протягом січня-лютого 2023 року  перебували понад 2,6 тис. ВПО, з них 2,5 тис. мали статус безробітного. Майже 1,8 тис. отримували допомогу по безробіттю. Внутрішньо переміщені особи для адаптації на регіональному ринку праці отримували комплекс адресних профорієнтаційних послуг, зокрема інформаційні, консультаційні, були залучені до профінформаційних семінарів, тренінгів із техніки пошуку роботи. Загалом такі послуги отримали майже 2 тис. безробітних з-поміж ВПО.

З початку 2023 року за сприяння служби зайнятості роботу знайшли 160 внутрішньо переміщених осіб. Станом на початок березня 2023 року на обліку в службі зайнятості перебували 1,5 тис. внутрішньо переміщених осіб, з них 1,4 тис. мали статус безробітного.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися