У Харкові та області шукають спеціалістів: подробиці

Кандидати можуть подати документи до 4 травня 2023 року

У Харківській області розпочато конкурс на заміщення вакантних посад цивільного персоналу - інспекторів І категорії відділу служби “102” Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Кандидати можуть подати документи на участь в конкурсі до 4 травня 2023 року.

“Додаткову інформацію з питань проведення відбору, вимог до кандидатів, обов’язків тощо можна отримати за телефонами: (057) 730-83-92, (057) 730-84-03”, - повідомили в поліції Харківської області.

Детальніше з умовами участі в конкурсі можна ознайомитися за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Мереф'янської громади запрошували на безплатний тренінг зі сприяння працевлаштуванню. Захід для безробітних провели  з 18 по 22 квітня у Мерефі онлайн та офлайн. Учасники заходу отримали: чотириденний тренінг, де змогли визначитися з вибором професійної сфери та отримати корисні поради, як скласти ефективне резюме, успішно працевлаштуватись, реалізувати себе на сучасному ринку праці, пройти справжню співбесіду та отримали фітбек від експертів;

Також учасники отримали консультації психолога, рекрутера та кар‘єрного коуча; можливість опанувати сучасну професію: бухгалтерія для початківців + BAS, бухгалтерія ФОП, рекрутинг та кадрова справа, копірайтинг, SMM, Web-дизайн, основи photoshop, фріланс для початківців, ПК для початківців.

Варто зазначити, що безплатні тренінги для безробітних та тих, хто хоче змінити роботу, у громаді проводять майже щотижня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися