Кому на Харківщині підвищать заробітну плату

Для працівників державних органів на територіях активних бойових дій посадові оклади визначаються з урахуванням коефіцієнта 2

Відповідно до рішення Кабміну, працівникам державних органів на небезпечних територіях підвищать рівень оплати праці. Зарплата деяких працівників зросте у півтора та два рази. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

Уряд ухвалив рішення про підвищення окладів працівників державних органів, які працюють на територіях, де тривають активні чи можливі бойові дії. Посадовий оклад працівників, які працюють в умовах ризику для життя і здоров’я, збільшать у два чи в півтора раза. 

Для працівників державних органів на територіях активних бойових дій посадові оклади визначаються з урахуванням коефіцієнта 2, а на територіях можливих бойових дій – з урахуванням коефіцієнта 1,5. “Такі ж коефіцієнти рекомендовано встановлювати й органам місцевого самоврядування”, - повідомили у відомстві.

Дізнатися, які райони та населені пункти Харківської області внесені до переліку  територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області до “Армії відновлення” за останній тиждень приєдналося ще 110 робітників. Загалом суспільно корисні роботи виконує 1953 людини в 51 територіальній громаді області. Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська розповіла, що найбільше охочих у Чугуївському районі, а саме в Зміївській тергромаді. Робітники беруть участь як у суспільно корисних роботах, так і у відновлювальних. 




Джерело: https://t.me/minre_ua/3165
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися