Безробітних у Харкові запрошують на зустріч: деталі

Під час заходу учасники сформують практичні навички написання резюме та ефективного використання його у пошуку роботи

У четвер, 8 червня, Харківська філія Харківського обласного центру зайнятості проведе онлайн-тренінг  з техніки пошуку роботи для безробітних осіб та шукачів роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості.

Зустріч відбудеться о 13:00. Під час заходу учасники сформують практичні навички написання резюме та ефективного використання його у пошуку роботи.

“Детальніше про участь у заході можна дізнатись за тел.: (050) 220 15 20, - повідомили у центрі зайнятості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Зміївська міська рада разом із волонтерами БФ SUVEREN організовують для дітей внутрішньо переміщених осіб безплатні екскурсії. Організовують групові поїздки до Харківського екопарку на локацію  – "Долина альпак". У міській раді розповіли, що під час екскурсії на дітей чекають контакти із тваринами, конкурси, ігри та частування.

“Поїздки до "Долини альпак" здійснюватимуться щовівторка і щоп'ятниці. Записатися на екскурсію можна за телефонами: 3-33-11, 050-584-01-71”, - пояснили у міській раді. 

А управління соціального захисту населення адміністрації Індустріального району з 1 по 5 червня провело прийом заявок на призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб за травень 2023 року. За вказаний період спеціалісти опрацювали 251 заявку за розміщення 520 ВПО на загальну суму 230 тис. грн. Загалом з 1 листопада 2022 року управління зареєструвало 1569 заяв на виплату компенсації на загальну суму 2,2 млн грн. Реєстри на виплату компенсації передано до Департаменту соціальної політики.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися