Легендарний капітан Борода йде з поліції Харкова

Лави харківської поліції покидає відомий патрульний Антон Завада, якого містяни охрестили капітан Борода

У Харкові легендарний капітан Борода  - патрульний Антон Завада - йде з поліції. Рапорт на звільнення вже у керівництва. Про це поліцейський Антон Завада повідомив порталу "Коментарі. Харків".

Антон Завада зазначив, що він йде за власним бажанням. Звільняється через низьку заробітну платну.  "ЇЇ рівня не достатньо для чоловіка, який має сім’ю та виховує дітей", - розповів поліцейський "Коментарям. Харків". 

picture

Фото: Telegram ХХ

Фото рапорту та пояснень патрульного з’явилося  у соцмережах сьогодні, 5 лютого.  "Рішення прийняте остаточно та змінювати його не буду", - говориться у документі. Крім того поліцейський наполягає "на скорішому звільненні зі служби". 

picture

Фото: Telegram ХХ

Антон Завада розповів, що йде "в нікуди" та поки немає планів щодо майбутнього робочого місця.

Нагадаємо, патрульний прославився з перших днів на службі. Через бороду, яку носить Антон Завада, харків’яни прозвали його капітан Борода та охрестили місцевим героєм. Городяни з радістю фотографувалися з копом, а у Facebook навіть з’явився хештег #капитанборода.  

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харківські патрульні записали відеозвернення для водіїв і пішоходів у зв’язку з погодними умовами. Просять неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, а за можливості, взагалі не сідати за кермо.




Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися