На Харківщині з початку року до армії долучилися сотні людей: подробиці

До «Армії відновлення» долучається все більше людей

З початку року на Харківщині на роботу в "Армію відновлення" видано 764 направлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на статистику Харківської обласної служби зайнятості.

До участі у суспільно корисних роботах залучені особи з 53 громад регіону.

Чим займається "Армія відновлення"

- розбір завалів;

- будівництво захисних споруд;

- плетіння маскувальних сіток;

- надання соціальних послуг у Пунктах незламності.

Нагадаємо, що в листопаді уряд збільшив оплату за виконання суспільно корисних робіт у 1,5 рази. Відтепер у межах проєкту "Армія відновлення" оплата праці складає до 10 050 грн у місяць.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора пізно ввечері окупанти почали завдавати ударів по Харкову. О 22:59 у Харкові було оголошено повітряну тривогу, а через хвилину у місті пролунали вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов підтвердив, що місто потерпає від ворожих обстрілів. Начальник ХОВА Олег Синєгубов також закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

За даними начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, попередньо, ворог завдавав удари з російського Бєлгорода, з ЗРК С-300.

Олег Синєгубов о 23:36: "Окупанти завдали ударів, попередньо - із ЗРК С-300 з території Бєлгорода.  На цю хвилину - без постраждалих. Інформація щодо руйнувань у Харкові та області уточнюється.  Не покидайте укриттів до відбою повітряної тривоги!"

Олег Синєгубов о 00:24: "Внаслідок російських ударів зафіксовані пошкодження території та приміщень дитячого оздоровчого центру в Харкові. Виключно цивільний об‘єкт!  Інформація про постраждалих не надходила. На щастя, у приміщеннях не перебували люди.  Екстрені служби продовжують огляд місць влучань. Дані оновлюються."

Начальник Харківської ОВА показав наслідки учорашніх "прильотів". Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані медичний корпус, будівля їдальні, пошкоджена територія закладу. На щастя, без постраждалих. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Подробиці обстрілу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися