Харківська атлетка-богатир підняла величезну гантель і встановила рекорд - що відомо

Дівчина змогла побити власний рекорд, який встановила цієї весни

Харківська атлетка Анна Васюк встановила абсолютний рекорд України. Дівчина змогла підняти над собою величезну гантель вагою 64 кг. Про деталі перемоги розповіли організатори змагань на Прикарпатті.

Змагання між Румунією і Україною почалися 11 липня в селі Ланчин на Прикарпатті. Вони являють собою зустріч із богатирського багатоборства.

Одним з етапів змагань стало встановлення нового рекорду України. Харків'янка Ганна Васюк підняла над собою однією рукою і зафіксувала вгорі гігантську гантель під назвою "дамбл" вагою 64 кілограми. Це абсолютний рекорд України в цій дисципліні. За словами організаторів зустрічі, гантель навіть зважували двічі на двох різних вагах, щоб не було помилки.

Раніше Ганна Васюк вже ставила схожий і свій особистий рекорд - навесні на чемпіонаті України вона підняла гантель вагою 60 кг. На думку організаторів, харків'янка має всі шанси стати світовою чемпіонкою в змаганнях "дамбл".

Змагання на Прикарпатті між богатирями проходять вже не вперше. Востаннє збірна Румунії приїжджала в Україну у 2019 році, тоді вона зазнала поразки.

Цього разу змагання почалися з командного перетягування вантажівки. Українська збірна перемогла румунських спортсменів з рахунком 4:1. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові на Салтівці відкрили новий урбан парк, в якому облаштували сім різних майданчиків для занять вуличними видами спорту.

Під час офіційного відкриття також провели змагання з різних видів спорту і мистецтва вуличної культури. На заході не обійшлося і без ексцесів - прямо під час свята діти зламали гойдалку, яка була призначена для малечі з особливими потребами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися