Харківський боксер здобув легку перемогу у Лас-Вегасі

У другому раунді він нокаутував свого бразильського опонента

Український боксер з Харкова Олександр Гвоздик легко переміг свого бразильського опонента у Лас-Вегасі. Про це повідомляли "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Sport.ua".

Український боксер Олександр Гвоздик (19–1, 15 KO) виграв бій в андеркарді вечора боксу в американському Лас-Вегасі. Гвоздик вийшов на бій проти бразильця Ісаака Родрігеса (28–4, 22 KO). Українець захопив ініціативу і, не маючи серйозного опору, у другому раунді потужно нокаутував бразильця.

Після трирічної паузи Гвоздик повернувся на ринг у лютому 2023 року, перемігши мексиканця Жозуе Обандо за очками у шести раундах. Потім Олександр у травні 2023 року нокаутував Річарда Болотніка з Латвії у шостому раунді з 10. Тепер же український боксер переконливо здобув 20 перемогу на профі-рингу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківського боксера в рамках вечора бою Усик-Дюбуа. Ярослав Харциз став переможцем одного з боїв андеркарду вечора боксу, який відбувся 26 серпня в польському Вроцлаві. У чотирьохраундовому поєдинку в легкій вазі Ярослав переміг одноголосим рішенням суддів поляка Конрада Чайковські. Для спортсмена це був третій бій на професійному ринзі та третя перемога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Окрім того, в андеркарді свої бої провели ще декілька українських боксерів. Перемоги здобули Даніель Лапін, Василь Чеботар, Олександр Соломенніков та Денис Берінчик. Також український чемпіон Олександр Усик нокаутом у дев’ятому раунді здолав британця Даніеля Дюбуа та захистив свої пояси WBO, WBA, IBF та IBO.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися