Харків'яни вибороли три нагороди на міжнародному турнірі

Змагання з дзюдо відбулись в Угорщині

Харківʼяни виграли медалі міжнародних змагань з дзюдо в Угорщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Міжнародні змагання Cup Atoma з дзюдо серед юнаків 2009-2010 років народження 1 жовтня відбулися в угорському місті Пакш. Вихованці харківської КДЮСШ #13 здобули три медалі турніру. 

Перше місце у ваговій категорії +81 кг посів Станіслав Сіліонов. По бронзовій медалі виграли Павло Цапко та Арман Хачатурян у вазі 45 та 66 кг відповідно. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіхи харків'ян на всеукраїнських змаганнях з карате. Харківʼяни медально виступили на відкритому турнірі з карате у Полтаві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Відкритий кубок Полтави з карате розіграли 30 вересня. Участь у турнірі взяли представники 18 клубів із шести міст України.  Спортсмени харківського клубу традиційного карате "Фудокан" завоювали одну золоту, дві срібні та п'ять бронзових медалей. Чемпіонкою у дорослій категорії стала Валерія Пискун. Також на рахунку каратистки одна бронзова медаль. Дві срібні нагороди у віковій категорії 6-7 років здобув Максим Глазков. Георгій Колесніков виграв дві бронзові медалі у категоріі 12-13 років. Олександр Гаврилов і Кирило Коваленко отримали по бронзовій медалі у віці 6-7 та 10-11 років відповідно. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими спортсменами дев'яти медалей на міжнародних змаганнях у Польщі. Спортсмени Харківщини посіли призові місця на міжнародних змаганнях з шорт-треку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.  Міжнародні змагання проходили у Польщі з 29 вересня по 1 жовтня. Спортсмени Харківської області здобули сім золотих, одну срібну та одну бронзову медалі. Найбільшу кількість золотих медалей Україні та Харківщині приніс Данило Федоренко, який переміг на дистанціях 1500 м, 1000 м та 500 м. Крім того Данило разом з харківськими спортсменами Нікітою Неміро, Владиславом Неміро і Богданом Мошенським переміг в естафеті 3000 м. Спортсменки Харківщини Мирослава Селюкова і Вероніка Кремер посіли перше місце в естафеті 3000 м. Також на рахунку Мирослави Селюкової була "бронза" на дистанції 1000 м. Друге місце в цій естафеті посіла інша українська команда, до складу якої увійшли харків'яни Даніїл Бергін, Ростислав Леонтенко та Максим Топчій. Ще дві золоті медалі були на рахунку харків'янки Катерини Моісеєвої, яка перемогла на дистанціях 1000 та 777 метрів. Змагання були відбірковими на перші етапи Кубка світу, який відбудеться наприкінці жовтня в канадському Монреалі. На Кубок світу відібрали чотирьох спортсменів Харківщини: Данила Федоренка, Ростислава Леонтенка, Світлану Репецьку та Мирославу Селюкову.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися