Українські футболісти програли російським: як уболівали харків'яни (ВІДЕО)

Україна програла Росії у півфіналі Євро-2022 з міні-футболу

Збірна України програла збірній Росії з міні-футболу у півфіналі Євро-2022 з рахунком 2:3. Слід зазначити, що збірна Росія виступала явним лідером у цьому протистоянні. Про те, як уболівали харків'яни у Superior Hall, де можна було переглянути пряму трансляцію, розповів бізнесмен Юрій Сапронов на своїй сторінці у Facebook.

"Ми не виграли. І не сказати, що програли заслужено. Росія взагалі перша у рейтингу УЄФА. Наші точно намагалися, точно розуміли відповідальність, може якраз і через відповідальність не вистачило куражу та пристрасті. І, звичайно, за 1 хв 12 сек до кінця матчу при 2-3 незабитий пенальті — це вирішальний момент матчу .... Дякую, збірна України, за емоції та надію! Чекаємо матч за 3 місце", - написав Юрій.


Спорт і харків'яни:

На Олімпійських іграх у Пекіні, як і минулого разу, прапор України нестимуть одразу два спортсмени. Ними стали фристайліст із Харківської області Олександр Абраменко та харківська фігуристка Олександра Назарова.

Сайт "Коментарі" писав, що міністр Гутцайт розповів, який результат української збірної на Олімпіаді у Пекіні вважатиметься за провал. Також він відповів на запитання, чому має занижені очікування з приводу результатів виступу наших спортсменів.

Фахівці американської аналітичної компанії Gracenote представили остаточний прогноз на розподіл медалей зимової Олімпіади у Пекіні 2022 року. На думку експертів, наших спортсменів може очікувати невдача на Олімпіаді. Аналітики впевнені, що Україна завершить свій виступ на Олімпіаді у Пекіні без жодної медалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися