Харківський "Металіст" розгромно переміг "Минай" з Ужгорода

У контрольному матчі харків'яни перемогли з рахунком 3:0

Харківський "Металіст" перемагає ужгородський "Минай" у контрольній грі. Під час перерви в сезонах УПЛ та Першої ліги команди вирішили зіграти товариський матч в Ужгороді з метою підтримання форми. Підопічні Андрія Аніщенка впевнено перемогли закарпатців з рахунком 3:0. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на офіційний сайт харківського "Металіста". 

У першому таймі харківська команда вийшла на поле у наступному складі: Владислав Рибак — Андрій Бусько, Габрієль Гомес, Олексій Горяінов, Денис Підручний — Данило Тепляков, Максим Багачанський, Станіслав Мораренко, Євгеній Ісаєнко, Петро Луців — Василь Луців. Голом на 30 хвилині зустрічі відзначився Габрієль Гомес.

У другій половині головний тренер обрав наступне поєднання гравців: Дмитро Фастов, Даніїл Приходько, Олександр Маткобожик, Олексій Горяінов (Єгор Красніков, 70), Андрій Бусько (Валентин Кисельов, 70) — Алекс Чідомере, Юрій Голубка, Роман Горенко, Євгеній Рязанцев, Едвард Кобак (Максим Оріховський, 80) — Віктор Ян. Забитими м'ячами у ворота "Миная" відзначилися Роман Горенко на 55 хвилині та Віктор Ян на 73.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про можливі кадрові зміни у керівництві харківського "Металіста". З появою на посаді віцепрезидента ФК "Металіст" Папа Гуйє жодних пертурбацій в керівництві команди не відбулося. Зокрема, посаду спортивного директора продовжує займати Василь Кобін, хоча раніше повідомлялося, що він може залишити цю посаду. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інтернет-видання "Sport.ua". За інформацією з різних джерел, змін в дислокації "Металіста" також не намічається. Принаймні, до завершення першої половини сезону харківська команда прийматиме суперників в Першій лізі на стадіоні "Авангард" в Ужгороді. Також раніше стало відомо, що ексдиректор "Дніпра-1" Євген Красніков готується до повернення до "Металіста", де незабаром має почати роботу в системі клубу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися