Харківський "Металіст" грає внічию з одним з лідерів Першої ліги

"Металіст" і "Нива" (Бузова) не забили жодного гола

Програму ігрового дня восьмого туру Першої ліги України відкрили Нива Бузова і Металіст. Обидві команди створили по кілька моментів, але жодна із них так і не забила. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на офіційний сайт ФК "Металіст".

На гру харківська команда вийшла у наступному складі: Владислав Рибак — Олексій Горяінов (Даніель Вернаттус, 22), Андрій Бусько, Олександр Маткобожик, Габрієль Гомес, Петро Луців — Юрій Голубка (Данііл Тепляков, 61), Максим Багачанський, Станіслав Мораренко (Євгеній Ісаєнко, 88) — Євгеній Рязанцев, Василь Луців.

0:0 – Металіст перервав двоматчеву серію поразок, але залишився на останньому місці групи А. Натомість Ниву результат явно не влаштував – команда з Київщини все ще йде другою, але втратила очки вже третій тур поспіль. Львівські Карпати, які напередодні свій матч виграли, відірвалися вже на 6 очок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розгромну перемогу харківського "Металіста" над "Минаєм" з Ужгорода. Харківський "Металіст" перемагає ужгородський "Минай" у контрольній грі. Під час перерви в сезонах УПЛ та Першої ліги команди вирішили зіграти товариський матч в Ужгороді з метою підтримання форми. Підопічні Андрія Аніщенка впевнено перемогли закарпатців з рахунком 3:0. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на офіційний сайт харківського "Металіста".  У першому таймі харківська команда вийшла на поле у наступному складі: Владислав Рибак — Андрій Бусько, Габрієль Гомес, Олексій Горяінов, Денис Підручний — Данило Тепляков, Максим Багачанський, Станіслав Мораренко, Євгеній Ісаєнко, Петро Луців — Василь Луців. Голом на 30 хвилині зустрічі відзначився Габрієль Гомес. У другій половині головний тренер обрав наступне поєднання гравців: Дмитро Фастов, Даніїл Приходько, Олександр Маткобожик, Олексій Горяінов (Єгор Красніков, 70), Андрій Бусько (Валентин Кисельов, 70) — Алекс Чідомере, Юрій Голубка, Роман Горенко, Євгеній Рязанцев, Едвард Кобак (Максим Оріховський, 80) — Віктор Ян. Забитими м'ячами у ворота "Миная" відзначилися Роман Горенко на 55 хвилині та Віктор Ян на 73.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися