Харківський "Металіст " розгромно програв у матчі Першої ліги

Команда з Харкова поступилася "Хусту" з Закарпаття

Харківський "Металіст" у матчі дев'ятого туру Першої ліги України поступився "Хусту" з Закарпаття з рахунком 0:3. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст".

У матчі 9-го туру чемпіонату України харків'яни з перших хвилин взяли ініціативу до своїх рук. Прекрасні моменти у таймі номер 1 мали брати Луціви і Габрієль Гомес, який дуже красиво пробив у падінні через себе. М'яч до своїх рук у тому епізоді забрав Ігор Левченко.

На лівому фланзі вельми активно виглядав Кирило Дігтярь, який здійснював індивідуальні проходи і робив подачі до штрафного майданчика на різні смаки. Також з-за меж штрафного майданчика пробивав Багачанський. Втім, гол до перерви забили лише гості. З дальньої відстані шикарного удару на 37-й хвилині завдав Назар Приходько, який ледь не розірвав дев'ятку воріт Владислава Рибака. Після того до перерви моментів жовто-сині вже не мали.

По перерві у перші 10 хвилин ударів по воротах закарпатців завдали Кирило Дігтярь, Максим Багачанський і Геннадій Синчук. Третій із них також заробив штрафний удар, який виконав Габрієль — повз ворота. Та забили знову гості. У штрафного майданчику "Металіста" наодинці опинився Шевчук, котрий не залишив Рибаку жодних шансів.

Підопічні Андрія Аніщенка продовжили контролювати гру і завдавати ударів, хоч і здебільшого з дальньої відстані. На 77-й хвилині в обіграш флангом пішов Дігтярь, який заробив пенальті. Втім, Левченко відбив і удар Рязанцева, і добивання Василя Луціва. Після прямої червоної Маткобожику підопічні Володимира Циткіна забили і втретє — Рибака переграв Борисенко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічию харківського "Металіста" у матчі з "Нивою" з Бузової. Програму ігрового дня восьмого туру Першої ліги України відкрили Нива Бузова і Металіст. Обидві команди створили по кілька моментів, але жодна із них так і не забила. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на офіційний сайт ФК "Металіст". На гру харківська команда вийшла у наступному складі: Владислав Рибак — Олексій Горяінов (Даніель Вернаттус, 22), Андрій Бусько, Олександр Маткобожик, Габрієль Гомес, Петро Луців — Юрій Голубка (Данііл Тепляков, 61), Максим Багачанський, Станіслав Мораренко (Євгеній Ісаєнко, 88) — Євгеній Рязанцев, Василь Луців. 0:0 – Металіст перервав двоматчеву серію поразок, але залишився на останньому місці групи А. Натомість Ниву результат явно не влаштував – команда з Київщини все ще йде другою, але втратила очки вже третій тур поспіль. Львівські Карпати, які напередодні свій матч виграли, відірвалися вже на 6 очок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися