"Металіст 1925" грає внічию з командою з Київщини

У не надто видовищному матчі команди голів не забивали

Харківський ФК "Металіст 1925" у матчі Української Прем'єр-Ліги поділили очки з "Колосом" з Київської області. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст 1925".

Недільну програму восьмого туру УПЛ закривали матчем між Металістом 1925 та Колосом. Обидві команди знаходяться в середині турнірної таблиці. 

Харків'яни вийшли на поле в наступному складі: Мозіль – Жичіков, Курило, Червак, Безуглий – Мартинюк (Ткачук 59), Габелок, Вачиберадзе (Фаріна 90+5) – Русин (Арі 68), Сидоров (Чирук 59), Дмитренко (Юсов 59).

Поєдинок видався не багатим на події. На двох команди спромоглись на три удари в площину воріт. В підсумку, безгольова нічия. Металіст 1925 на сьомому місці з одинадцятьма очками, В наступному турі харківська команда зіграє проти СК "Дніпро-1".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку харківського "Металіста" у матчі Першої ліги. Харківський "Металіст" у матчі дев'ятого туру Першої ліги України поступився "Хусту" з Закарпаття з рахунком 0:3. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст". У матчі 9-го туру чемпіонату України харків'яни з перших хвилин взяли ініціативу до своїх рук. Прекрасні моменти у таймі номер 1 мали брати Луціви і Габрієль Гомес, який дуже красиво пробив у падінні через себе. М'яч до своїх рук у тому епізоді забрав Ігор Левченко. На лівому фланзі вельми активно виглядав Кирило Дігтярь, який здійснював індивідуальні проходи і робив подачі до штрафного майданчика на різні смаки. Також з-за меж штрафного майданчика пробивав Багачанський. Втім, гол до перерви забили лише гості. З дальньої відстані шикарного удару на 37-й хвилині завдав Назар Приходько, який ледь не розірвав дев'ятку воріт Владислава Рибака. Після того до перерви моментів жовто-сині вже не мали. По перерві у перші 10 хвилин ударів по воротах закарпатців завдали Кирило Дігтярь, Максим Багачанський і Геннадій Синчук. Третій із них також заробив штрафний удар, який виконав Габрієль — повз ворота. Та забили знову гості. У штрафного майданчику "Металіста" наодинці опинився Шевчук, котрий не залишив Рибаку жодних шансів. Підопічні Андрія Аніщенка продовжили контролювати гру і завдавати ударів, хоч і здебільшого з дальньої відстані. На 77-й хвилині в обіграш флангом пішов Дігтярь, який заробив пенальті. Втім, Левченко відбив і удар Рязанцева, і добивання Василя Луціва. Після прямої червоної Маткобожику підопічні Володимира Циткіна забили і втретє — Рибака переграв Борисенко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися