Харківський "Металіст 1925" припиняє свій шлях в Кубку України

В 1/8 фіналу харків'яни розгромно поступилися "Ворсклі" з Полтави

Харківський "Металіст 1925" поступається полтавській "Ворсклі" з рахунком 0:3 та вилітає з Кубку України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст 1925".

Рахунок у матчі було відкрито на 15 хвилині. Харків'яни невдало розіграли стандарт від своїх воріт, після чого було швидке перехоплення і пас на забігання Ібрагіма Кане, який прийняв м'яч і потужно пробив у ближній кут воріт. Потім наприкінці першого тайму Олександр Скляр вивів віч-на-віч Руслана Степанюка, а той у дотик пробив повз воротаря і зробив рахунок 2:0 на користь команди Віктора Скрипника. Остаточну крапку в матчі поставив Іван Нестеренко, який отримав м'яч у штрафному майданчику та спокійно розстріляв ворота після непоганої контратаки полтавців.

Розгромна перемога “Ворскли” — результат якісної та впевненої гри полтавців. Більш точні паси та правильний вибір позицій зробили свою справу. “Металіст 1925” вирішив зробити ставку на довгі паси, але це був відвертий провал. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічию харківського "Металіста 1925" у грі з командою з Київщини. Харківський ФК "Металіст 1925" у матчі Української Прем'єр-Ліги поділили очки з "Колосом" з Київської області. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст 1925". Недільну програму восьмого туру УПЛ закривали матчем між Металістом 1925 та Колосом. Обидві команди знаходяться в середині турнірної таблиці.  Харків'яни вийшли на поле в наступному складі: Мозіль – Жичіков, Курило, Червак, Безуглий – Мартинюк (Ткачук 59), Габелок, Вачиберадзе (Фаріна 90+5) – Русин (Арі 68), Сидоров (Чирук 59), Дмитренко (Юсов 59). Поєдинок видався не багатим на події. На двох команди спромоглись на три удари в площину воріт. В підсумку, безгольова нічия. Металіст 1925 на сьомому місці з одинадцятьма очками, В наступному турі харківська команда зіграє проти СК "Дніпро-1".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися