Харківський "Металіст" грає внічию з одним з лідерів Першої ліги

Суперником харків'ян став "Епіцентр" з Кам'янця-Подільського

ФК "Металіст" з Харкова зіграв внічию з "Епіцентром" з Кам'янця-Подільського, що є одним з лідерів Першої ліги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст".

"Металіст" замикає турнірну таблицю групи, а в минулій грі в статусі господарів програв "Хусту" (0:3). До того ж, харків'яни через дискваліфікацію втратили основного захисника Маткобожика. Гравці "Металіста" не забивали голів в чемпіонаті впродовж 369-ти хвилин.

Гра розпочалася так, як взагалі ніхто не очікував. Вже на п'ятій хвилині Чорнобай не зміг зафіксувати м'яч у руках після удару Василя Луціва і Рязанцев встиг першим на добиванні - 0:1. Не встигли господарі оговтатися, як пропустили ще одного разу. Петро Луців розвернувся у штрафній і пробив у дальній кут - 0:2. Проте, підопічні Нагорняка проявили характер і змогли відігратися наприкінці першого тайму. На 41-й хвилині Кравчук наважився на удар з-за меж штрафної і м'яч від стійки залетів у ворота - 1:2. А вже через дві хвилини Стень шикарним ударом зі штрафного влучив у ближній кут - 2:2.

Після перерви команди продовжували грати майже без центра поля. За таким футболом цікаво було спостерігати. З кожною хвилиною ігрова перевага господарів зростала, але довести свої атаки до логічного завершення вони не могли. На останній хвилині Василь Луців міг приносити перемогу харків'янам, але влучив у стійку. У підсумку, матч так і завершився внічию.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку ФК "Металіст 1925" в Кубку України. Харківський "Металіст 1925" поступається полтавській "Ворсклі" з рахунком 0:3 та вилітає з Кубку України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст 1925". Рахунок у матчі було відкрито на 15 хвилині. Харків'яни невдало розіграли стандарт від своїх воріт, після чого було швидке перехоплення і пас на забігання Ібрагіма Кане, який прийняв м'яч і потужно пробив у ближній кут воріт. Потім наприкінці першого тайму Олександр Скляр вивів віч-на-віч Руслана Степанюка, а той у дотик пробив повз воротаря і зробив рахунок 2:0 на користь команди Віктора Скрипника. Остаточну крапку в матчі поставив Іван Нестеренко, який отримав м'яч у штрафному майданчику та спокійно розстріляв ворота після непоганої контратаки полтавців. Розгромна перемога “Ворскли” — результат якісної та впевненої гри полтавців. Більш точні паси та правильний вибір позицій зробили свою справу. “Металіст 1925” вирішив зробити ставку на довгі паси, але це був відвертий провал.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися