Харківський "Металіст 1925" поступився віце-чемпіону Прем'єр-ліги

СК "Дніпро-1" мінімально переграв харків'ян вдома

ФК "Металіст 1925" мінімально поступився СК "Дніпро-1" в виїзному матчі Української Прем'єр-ліги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з сайту ФК "Металіст 1925".

"Дніпро-1" більше володів м'ячем, але створив менше гольових моментів у першому таймі. Можна пригадати удар Рубчинського, який змусив Мозіля робити сейв. В іншому – тільки напівмоменти, такі як у Когута та Сватка. Цим гравцям не вистачило влучності.

"Металіст 1925" грав від суперника – і цей суперник давав шанси За перших 45 хвилин – аж два. Спершу Дмитренко обікрав Адам'юка й викотив під удар Борячуку, але той пробив точно туди, де був голкіпер. А потім Андрієві асистував Арі, але з вільної зони нападник поцілив у стійку. Ох, як прикро для харків'ян.

Другий тайм розпочався в тому ж ключі, але різниця у деталях. Якщо Сваток своїм дальнім ударом не влучив, а Рубчинський пробив у воротаря, то Лєднєв виконав шедевр метрів з 35-ти – просто неймовірний гол. Трохи пізніше зі стандарту не забив Сваток, відправивши м'яча повз дальню стійку. "Дніпро-1" міг закрити гру ще на початку першого тайму.

Але не закрив, тому у "Металіста 1925" був шанс повернутися. Проблема в тому, що Борячук, як і до перерви, хибив. Потім цю ж хвилю "підхопили" Бека та Сидоров. М'яч не йшов у ворота, та ще й Феміда була проти, коли арбітри не призначили пенальті за влучання м'яча в руку Гуцуляку. Харків'яни заслужили, але не досягли.

Наприкінці від "Металіста 1925" був тиск, але сьогоднішній матч не фонтанував великою кількістю моментів. Тож харків'яни чудово розуміли, що своє щастя проґавили раніше. "Дніпро-1" міг збільшувати перевагу завдяки удару Пасіча, але й 1:0 Максимова задовольнили.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічию ФК "Металіст" з однім з лідерів Першої ліги. ФК "Металіст" з Харкова зіграв внічию з "Епіцентром" з Кам'янця-Подільського, що є одним з лідерів Першої ліги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст". "Металіст" замикає турнірну таблицю групи, а в минулій грі в статусі господарів програв "Хусту" (0:3). До того ж, харків'яни через дискваліфікацію втратили основного захисника Маткобожика. Гравці "Металіста" не забивали голів в чемпіонаті впродовж 369-ти хвилин. Гра розпочалася так, як взагалі ніхто не очікував. Вже на п'ятій хвилині Чорнобай не зміг зафіксувати м'яч у руках після удару Василя Луціва і Рязанцев встиг першим на добиванні - 0:1. Не встигли господарі оговтатися, як пропустили ще одного разу. Петро Луців розвернувся у штрафній і пробив у дальній кут - 0:2. Проте, підопічні Нагорняка проявили характер і змогли відігратися наприкінці першого тайму. На 41-й хвилині Кравчук наважився на удар з-за меж штрафної і м'яч від стійки залетів у ворота - 1:2. А вже через дві хвилини Стень шикарним ударом зі штрафного влучив у ближній кут - 2:2. Після перерви команди продовжували грати майже без центра поля. За таким футболом цікаво було спостерігати. З кожною хвилиною ігрова перевага господарів зростала, але довести свої атаки до логічного завершення вони не могли. На останній хвилині Василь Луців міг приносити перемогу харків'янам, але влучив у стійку. У підсумку, матч так і завершився внічию.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися