Харківський "Металіст" вчергове поступився у матчі Першої ліги

Харків'яни в Ужгороді програли "Агробізнесу" з Хмельниччини

Харківський "Металіст" мінімально програв "Агробізнесу " з Хмельницької області на стадіоні в Ужгороді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту клубу.

Гра 11-го туру Першої ліги між "Металістом" та "Агробізнесом" почалася з вшанування мирних мешканців, які загинули від російських терактів у селі Гроза та Харкові в останні дні. 

У першому таймі двома м'ячами відзначилися гості. Даниїл Волков скористався обрізкою Олексія Горяінова, а з його ударом не впорався Владислав Рибак. Другий м'яч гостей із Хмельниччини — зрізка у власні ворота Габрієля Гомеса після прострілу з правого флангу нашої оборони.

У другому таймі перший небезпечний момент записали до свого активу харків'яни — на 58-й хвилині Петро Луців із лету пробив вище воріт. Трохи пізніше здалеку до м'яча приклався і Юрій Голубка — його удар відбив Андрій Попович. Активність жовто-синіх принесла дивіденди на 62-й хвилині, коли Голубка та Рязанцева вивели Петра Луціва на ударну позицію, а той із позиції правого хавбека відправив м'яч у дальній кут воріт. Відзначимо, що Петро забиває у другому матчі поспіль. Згодом Мораренко вдарив вище воріт здалеку. "Агробізнес" відповів хорошим моментом Волкова після стандарту — сейв в активі Рибака. На добиванні гості пробили вище. Кінець зустрічі минув без небезпечних моментів, за виключенням дальнього удару Владислава Тишинінова. Команда Олександра Чижевського здобула перемогу в один м'яч.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічию харківського "Металіста" з одним з лідерів Перщої ліги. ФК "Металіст" з Харкова зіграв внічию з "Епіцентром" з Кам'янця-Подільського, що є одним з лідерів Першої ліги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст". "Металіст" замикає турнірну таблицю групи, а в минулій грі в статусі господарів програв "Хусту" (0:3). До того ж, харків'яни через дискваліфікацію втратили основного захисника Маткобожика. Гравці "Металіста" не забивали голів в чемпіонаті впродовж 369-ти хвилин. Гра розпочалася так, як взагалі ніхто не очікував. Вже на п'ятій хвилині Чорнобай не зміг зафіксувати м'яч у руках після удару Василя Луціва і Рязанцев встиг першим на добиванні - 0:1. Не встигли господарі оговтатися, як пропустили ще одного разу. Петро Луців розвернувся у штрафній і пробив у дальній кут - 0:2. Проте, підопічні Нагорняка проявили характер і змогли відігратися наприкінці першого тайму. На 41-й хвилині Кравчук наважився на удар з-за меж штрафної і м'яч від стійки залетів у ворота - 1:2. А вже через дві хвилини Стень шикарним ударом зі штрафного влучив у ближній кут - 2:2. Після перерви команди продовжували грати майже без центра поля. За таким футболом цікаво було спостерігати. З кожною хвилиною ігрова перевага господарів зростала, але довести свої атаки до логічного завершення вони не могли. На останній хвилині Василь Луців міг приносити перемогу харків'янам, але влучив у стійку. У підсумку, матч так і завершився внічию.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися