Харківський "Металіст" грав важливий матч у Хмельницькому: хто переміг

Зустріч вийшла напруженою, команди забили лише один гол

Харківський "Металіст" вчергове мінімально поступився "Поділлю" з Хмельницького. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з офіційного сайту харківського "Металіста".

Перший тайм матчу 12-го туру Першої ліги пройшов без особливих активностей від обох команд. Здалеку пристрілювалися Цибульник і Гомес, удар Пріхни жовто-сині заблокували. Під кінець тайму Петро Луців теж пробив здалеку, проте м'яч полетів вище воріт.

Друга половина гри могла стати зірковим часом Станіслава Мораренка. Його удар з-за меж штрафного майданчика взяв Непогодов, постріл з близької відстані заблокували суперникик, а ще одна дальня спроба завершилася ударом повз ціль. На 64-й хвилині Станіслав мав нагоду і у вигляді виходу віч-на-віч, але перед тим, схоже, був зафіксований фол в атаці. Згодом Мораренко міг забивати й після комбінації, котру розіграли Геннадій Синчук та Петро Луців, але газон за дощової погоди дався взнаки. Попри всі шанси харків'ян, переможний м'яч забили господарі. Джокер команди Віталія Костишина Роман Назарчук вистрибнув вище Гомеса і забив головою. Згодом Рибак парирував дальній удар хмельниччан, а на останніх хвилинах удару завдав Багачанський, але пробив несильно. Матч завершився з рахунком 1:0.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про чергову поразку харківського "Металіста". Харківський "Металіст" мінімально програв "Агробізнесу " з Хмельницької області на стадіоні в Ужгороді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту клубу. Гра 11-го туру Першої ліги між "Металістом" та "Агробізнесом" почалася з вшанування мирних мешканців, які загинули від російських терактів у селі Гроза та Харкові в останні дні.  У першому таймі двома м'ячами відзначилися гості. Даниїл Волков скористався обрізкою Олексія Горяінова, а з його ударом не впорався Владислав Рибак. Другий м'яч гостей із Хмельниччини — зрізка у власні ворота Габрієля Гомеса після прострілу з правого флангу нашої оборони. У другому таймі перший небезпечний момент записали до свого активу харків'яни — на 58-й хвилині Петро Луців із лету пробив вище воріт. Трохи пізніше здалеку до м'яча приклався і Юрій Голубка — його удар відбив Андрій Попович. Активність жовто-синіх принесла дивіденди на 62-й хвилині, коли Голубка та Рязанцева вивели Петра Луціва на ударну позицію, а той із позиції правого хавбека відправив м'яч у дальній кут воріт. Відзначимо, що Петро забиває у другому матчі поспіль. Згодом Мораренко вдарив вище воріт здалеку. "Агробізнес" відповів хорошим моментом Волкова після стандарту — сейв в активі Рибака. На добиванні гості пробили вище. Кінець зустрічі минув без небезпечних моментів, за виключенням дальнього удару Владислава Тишинінова. Команда Олександра Чижевського здобула перемогу в один м'яч.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися