"Металіст" провів дуже напружену гру проти гостей з Тернополя

Матч в Ужгороді вийшов гострим на моменти

Харківський "Металіст" та тернопільська "Нива" голів не забивали та поділили очки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту харківського "Металісту".

На початку зустрічі ніхто із суперників не хотів ризикувати. Харків'яни більше тримали м'яч, але без просування вперед. Крім ударів з далекої відстані не було що і згадати. Перший момент у матчі на 16-й хвилині створили господарі, але удар Мораренка парирував Механів. З кожною хвилиною ігрова перевага "Металіста" зростала, але втілити її у забитий м'яч не вдавалося. Без травмованого найкращого бомбардира Різника у гостей були суттєві проблеми в атаці. Перший тайм завершився без голів.

Після перерви продовжували атакувати підопічні Аніщенка, але помилки у заключній третині поля не дозволяли їм забити. На жаль, темп матчу був повільний. Не було зрозуміло за рахунок чого хочуть сьогодні перемагати гості. Поступово тернопільський колектив вирівняв гру, але моментів у них не було. У підсумку, матч так і завершився без голів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку харківського "Металіста" у важливому матчі в ХмельницькомуХарківський "Металіст" вчергове мінімально поступився "Поділлю" з Хмельницького. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з офіційного сайту харківського "Металіста". Перший тайм матчу 12-го туру Першої ліги пройшов без особливих активностей від обох команд. Здалеку пристрілювалися Цибульник і Гомес, удар Пріхни жовто-сині заблокували. Під кінець тайму Петро Луців теж пробив здалеку, проте м'яч полетів вище воріт. Друга половина гри могла стати зірковим часом Станіслава Мораренка. Його удар з-за меж штрафного майданчика взяв Непогодов, постріл з близької відстані заблокували суперникик, а ще одна дальня спроба завершилася ударом повз ціль. На 64-й хвилині Станіслав мав нагоду і у вигляді виходу віч-на-віч, але перед тим, схоже, був зафіксований фол в атаці. Згодом Мораренко міг забивати й після комбінації, котру розіграли Геннадій Синчук та Петро Луців, але газон за дощової погоди дався взнаки. Попри всі шанси харків'ян, переможний м'яч забили господарі. Джокер команди Віталія Костишина Роман Назарчук вистрибнув вище Гомеса і забив головою. Згодом Рибак парирував дальній удар хмельниччан, а на останніх хвилинах удару завдав Багачанський, але пробив несильно. Матч завершився з рахунком 1:0.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися